Portfolio

Bergweide

Bergweide is een zorgaanbieder in Heerlen. Met belevingsgerichte en menslievende werkwijze benadrukken ze hier vooral het ‘gewoon wonen’ voor ouderen met een zorgvraag. Bergweide heeft een grote aantrekkingskracht op potentiële bewoners en/of cliënten vanuit de regio, met name uit Parkstad.

Bekijk het project

Kalorama

Kalorama is een zorgorganisatie in de regio Nijmegen met met 5 locaties. Hier werken 700 medewerkers en 400 vrijwilligers. De zorg die Kalorama biedt, is heel divers. Voor deze organisatie treed ik op als extern communicatieadviseur. Dat houdt in dat ik communicatieadvies geef en dit ook tevens uitvoer in nauwe samenwerking met de medewerkers van Kalorama.

Bekijk het project

Gemeente Roermond

De gemeente Roermond heeft mij voor diverse communicatieprojecten ingeschakeld. Dit betreft hoofdzakelijk het schrijven van teksten gebaseerd op persoonlijke interviews. Dit zijn onder meer teksten voor nieuwsbrieven, het sociaal jaarverslag en de Om!-krant.

Bekijk het project

Zorgcentrum Vincent Depaul

Voor dit zelfstandige zorgcentrum in het centrum van Panningen heb ik de afgelopen jaren diverse communicatieprojecten gerealiseerd. Van een nieuwe huisstijl en website tot het geven van een telefooncursus aan de receptiemedewerksters. Het is allemaal communicatie!

Bekijk het project

Malderburch Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg

Malderburch is een centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg in het Gelderse Malden. Deze zorgonderneming heeft twee locaties en richt zich op haar eigen bewoners en senioren uit de gemeente Malden. Voor Malderburch heb ik de coördinatie van een geheel nieuwe website en huisstijl verzorgd.

Bekijk het project

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.