Portfolio

Kalorama

Kalorama is een zorgorganisatie in de regio Nijmegen met met 5 locaties. Hier werken 700 medewerkers en 400 vrijwilligers. De zorg die Kalorama biedt is divers. Boonen Communicatie geeft communicatieadvies en voert dit tevens uit.

Bekijk het project

Gemeente Roermond

De gemeente Roermond geeft twee keer per jaar de Om!-krant uit. In deze krant staan interviews en artikelen over samen leven, wonen, werken en zorgen.
Boonen Communicatie verzorgt in samenwerking met de communicatieafdeling van de gemeente Roermond de teksten.

Bekijk het project

Sint Jozef wonen en zorg

Sint Jozef wonen en zorg is een zelfstandig zorgcentrum in Meijel. Sinds 2012 ben ik regelmatig als communicatieadviseur betrokken bij Sint Jozef.

Bekijk het project

E-Village Roggel

E-Village Roggel is een uniek gamecentrum voor jong en oud. Actief gamen staat hier centraal. Boonen Communicatie geeft algemeen communicatieadvies om de diverse doelgroepen gericht te bereiken.

Bekijk het project

Zorgcentrum Beek & Bos

Sinds 2007 werk ik als communicatieadviseur voor Zorgcentrum Beek & Bos. Dit is een zelfstandig zorgcentrum dat haar zorg- en dienstverlening richt op Wonen, Thuiszorg, Dagbesteding en Lekker Eten voor ouderen.

Bekijk het project

Zorgcentrum Vincent Depaul

Voor dit zelfstandige zorgcentrum in het centrum van Panningen heb ik de afgelopen jaren diverse communicatieprojecten gerealiseerd. Van een nieuwe huisstijl en website tot het geven van een telefooncursus aan de receptiemedewerksters. Het is allemaal communicatie!

Bekijk het project

Malderburch Centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg

Malderburch is een centrum voor Welzijn, Wonen en Zorg in het Gelderse Malden. Deze zorgonderneming heeft twee locaties en richt zich op haar eigen bewoners en senioren uit de gemeente Malden. Voor Malderburch heb ik de coördinatie van een geheel nieuwe website en huisstijl verzorgd.

Bekijk het project

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.