Portfolio

Kalorama

Kalorama is een zorgorganisatie in de regio Nijmegen met met 5 locaties. Hier werken 700 medewerkers en 400 vrijwilligers. De zorg die Kalorama biedt is divers. Boonen Communicatie geeft communicatieadvies en voert dit tevens uit.

Bekijk het project

E-Village Roggel

E-Village Roggel is een uniek gamecentrum voor jong en oud. Actief gamen staat hier centraal. Samen met familie of vrienden beleef je hier een superleuke dag. Boonen Communicatie geeft algemeen communicatieadvies en verzorgt de maandelijkse E-mailing.

Bekijk het project

Gemeente Roermond

De gemeente Roermond geeft twee keer per jaar de Om!-krant uit. In deze krant staan interviews en artikelen over samen leven, wonen, werken en zorgen.
Boonen Communicatie verzorgt de teksten.

Bekijk het project

Zorgcentrum Beek & Bos

Sinds 2007 werk ik als communicatieadviseur voor Zorgcentrum Beek & Bos. Dit is een zelfstandig zorgcentrum dat haar zorg- en dienstverlening richt op Wonen, Thuiszorg, Dagbesteding en Lekker Eten voor ouderen.

Bekijk het project

AV Voetzorg

AV Voetzorg (voorheen Voetzorg Limburg) is een praktijk voor podotherapie. Met de start van de praktijk in Herten heb ik een communicatieplan opgesteld. Destijds was de website daar al een belangrijk onderdeel van. Begin 2017 is er een tweede geheel nieuwe en responsive website van Voetzorg Limburg online gegaan. In 2018 in Voetzorg LImburg met Podotherapie Vivian Heijligers gefuseerd. De praktijk heet nu AV Voetzorg.

Bekijk het project

Zorgcentrum Vincent Depaul

Voor dit zelfstandige zorgcentrum in het centrum van Panningen heb ik de afgelopen jaren diverse communicatieprojecten gerealiseerd. Van een nieuwe huisstijl en website tot het geven van een telefooncursus aan de receptiemedewerksters. Het is allemaal communicatie!

Bekijk het project

Sint Jozef Wonen en Zorg

Sint Jozef Wonen en Zorg is een zelfstandig zorgcentrum in Meijel. Sinds 2012 ben ik communicatieadviseur voor deze organisatie.

Bekijk het project

Verkoelendak Nederland & Green Power

Dit bedrijf biedt een totaalconcept waarbij zij alle mogelijke vormen van dakbedekking en gevelbekleding, (na-)isolatie en zonnedaken realiseren. Boonen Communicatie schrijft vooral commerciƫle teksten voor deze opdrachtgever.

Bekijk het project

Woonzorgcentrum De Beyart

De Beyart is een uniek woonzorgcentrum in hartje Maastricht. Voor dit zorgcentrum heb ik het projectmanagement en de teksten voor een compleet nieuwe responsive website verzorgd.

Bekijk het project

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.