Info

Wie ben ik?

Sinds 2006 werk ik als zelfstandig communicatieadviseur. Ik heb mij onder meer gespecialiseerd in de zorgsector, maar werk ook voor opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf zoals de retail, de bouw- en installatiebranche en de overheid. Mijn werkzaamheden lopen uiteen van het geven van gericht communicatieadvies tot het uitvoeren van dit advies. Zo schrijf ik jaarlijkse communicatieplannen, stel ik persberichten op en neem ik het projectmanagement voor een nieuwe website voor mijn rekening.

Een opdrachtgever bepaalt zelf hoeveel en welke werkzaamheden hij aan mij uitbesteedt. Ik ben flexibel en lever altijd maatwerk. Heeft een bedrijf of organisatie geen eigen communicatiemedewerker of -afdeling? Of is er sprake van een incidenteel project waar communicatie van wezenlijk belang is?  Neem vrijblijvend contact met mij op en dan kijken we samen wat ik voor u kan betekenen.

Als communicatieprofessional ben ik vanzelfsprekend actief op social media. Like en volg mij via de icoontjes bovenaan deze pagina.

Werkwijze

'Positief denken in creatieve oplossingen' is mijn persoonlijke motto. En alles gaat altijd in overleg met de klant. Ik ben goed bereikbaar, flexibel en schakel snel. Ik neem mijn opdrachtgevers bij de hand, regel en coƶrdineer. Zo ontzorg ik mijn klanten.

Partners

Bij sommige projecten is het noodzakelijk om andere professionals in te schakelen, bijvoorbeeld een fotograaf, een vormgever of een websitebouwer. Ik heb een netwerk van betrouwbare partners die ik met de klant in contact breng. Mijn rol is het bij elkaar brengen en aansturen van deze partijen om tot een goed eindproduct te komen. 

Tarief

Ik werk voor een vast uurtarief. Facturering vindt plaats na afronding van een kortlopende opdracht (maximaal 4 weken) en maandelijks bij langere of doorlopende opdrachten.

Boonen Communicatie werkt uitsluitend en alleen volgens de op deze website vermelde algemene voorwaarden.

Wilt u graag een advies of een offerte? Neem dan contact met mij op.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.