Kalorama

Kalorama is een zorgorganisatie in de regio Nijmegen met 5 locaties. Hier werken 700 medewerkers en 400 vrijwilligers. De zorg die Kalorama biedt is divers. Kalorama zorgt voor mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg en mensen met psychogeriatrische en somatische problematiek. Daarnaast heeft Kalorama een hospice, Kalorama Bethlehem in Nijmegen.

Voor verschillende en uiteenlopende projecten bij Kalorama treed ik op als communicatieadviseur en heb daarin in samenwerking met de medewerkers van Kalorama ook een uitvoerende taak. We zijn begonnen met het realiseren en verregaand doorvoeren van een nieuwe huisstijl en het ontwikkelen van twee nieuwe websites: www.kalorama.nl en www.werkenbijkalorama.nl Mijn rol bestaat uit projectmanagement, regie en redactie, het geven communicatie-advies en tekstschrijven.

Onze mensen

Op werkenbijkalorama.nl hebben we een rubriek Onze mensen. Voor deze rubriek interview ik regelmatig medewerkers van Kalorama die vertellen over hun werk en hun passie voor de zorg. Benieuwd? Deze verhalen lees je hier.

Minicampagne Ik laat me vaccineren

Om de collega's van Kalorama te motiveren om zich te laten vaccineren hebben we de minicampagne Ik laat me vaccineren gemaakt. Ik heb 11 medewerkers geïnterviewd. Zij vertellen openhartig over hun persoonlijke motivatie en ook hun twijfels. Je kunt deze reeks bekijken door op de afbeeelding te klikken.

Doorlopend verzorg ik het social mediabeheer voor Kalorama op Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.