Suzanne’s blog

dinsdag 14 juli 2015

Zomer

De zomer heeft zijn entree gemaakt. Wat een heerlijke tijd van het jaar. Voor mij is dit tevens een periode van projecten afronden en vooruit plannen voor het najaar. Naast het schrijven van teksten komt mijn werk heel erg neer op plannen en coördineren. En laat ik dat nu super leuk vinden!

Projectmanagement nieuwe website zorgcentrum

Op dit moment ben ik volop bezig met het projectmanagement en het schrijven van webteksten voor een nieuwe website van een zelfstandig zorgcentrum. Ik begeleid en coördineer alle contacten tussen de opdrachtgever, de vormgever en het internetbureau. We lopen goed op schema. Deze week wordt het ontwerp gepresenteerd en eind september gaat de website online. Ook deze website wordt responsive en daardoor goed te bekijken op alle schermformaten van smartphone tot PC. Zodra dit project is afgerond zal ik hier zeker over berichten in mijn blog.

Open Dag ‘Landgoed De Weerdbeemden’

Zondag 19 juli organiseert ‘Landgoed De Weerdbeemden’ uit Kessel een Open Dag. Ik heb Daan en Simone, de eigenaren van deze luxe groepsaccommodatie, begeleid in hun communicatie rondom de Open Dag. Zo schreef ik een flyer voor ze en heb ik Daan en Simone geïnterviewd voor een artikel in het ‘1Peel en Maas’. Benieuwd naar dit artikel? Download het hier. Je kunt zondag 19 juli natuurlijk ook de Open Dag bezoeken.

Fijne zomer!

   

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.