Suzanne’s blog

donderdag 15 juni 2017

Voor mensen met een specifieke zorgvraag

Kalorama

Voor mensen met een specifieke zorgvraag. Daar ging het om bij dit project voor Kalorama. Kalorama is een zorgorganisatie in de regio Nijmegen. Met groot enthousiasme heb ik de afgelopen 6 maanden een omvangrijk project begeleid en gecoördineerd. Het was een uitdaging. Dat het gelukt is, durf ik nu stellig te beweren. Samen met mijn netwerkpartners Syveon en Proud en de medewerkers van Kalorama hebben we iets moois neergezet. Kalorama is er dik tevreden mee en daar doe ik het voor!

Kalorama is een grote organisatie met 5 locaties, 700 medewerkers en 400 vrijwilligers. De zorg die Kalorama biedt is divers. Kalorama zorgt voor mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg en mensen met psychogeriatrische en somatische problematiek. Daarnaast biedt Kalorama high care hospicezorg. Ik heb gezien en gemerkt dat hier met heel veel liefde en aandacht zorg wordt verleend. Door bijzonder betrokken medewerkers die stuk voor stuk met passie met hun werk bezig zijn.

De opdracht was het realiseren en verregaand doorvoeren van een nieuwe huisstijl en het ontwikkelen van twee nieuwe websites: www.kalorama.nl en www.werkenbijkalorama.nl. Mijn rol bestond uit projectmanagement, regie en redactie, het geven communicatie-advies en tekstschrijven.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 13 juni 2017 is het resultaat gepresenteerd.

Om!-krant gemeente Roermond

Begin juni is nummer 7 van de Roermondse Om!-krant verschenen. Met heel veel plezier heb ik wederom zo veel mooie initiatieven in Roermond mogen verwoorden. Samen met fotograaf Maartje van Berkel toog ik Roermond in. In de Om!-krant zijn ruim 14 artikelen opgenomen. Allemaal hebben ze iets met WMO, jeugd of werk & inkomen te maken. Over pubers die leren hoe om te gaan met social media, over statushouders die een betaalde baan hebben, over hulp via de thuisadministratie van Humanitas over een superleuk horeca-/zorgconcept De Graasj en over verenigingen die ondersteund worden door coaches van het CJG (Centrum voor Jeugd en Gezin). Een greep uit de vele artikelen uit de krant die in een oplage van 40.000 in de hele gemeente Roermond huis-aan-huis verspreid is. Benieuwd? Bekijk dan de online versie door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.