Suzanne’s blog

dinsdag 21 juli 2015

Thuis in de zorgsector

Sinds 2007 werk ik voor klanten uit de zorgsector. Dus ik kan wel zeggen dat de zorgsector voor mij bekend terrein is. Op dit moment verandert er veel in de zorg. Directeuren en bestuurders van zorginstellingen spelen daar op in. Bakens worden verzet, nieuwe diensten worden ontwikkeld en bestaande specialisaties worden uitgebouwd. Dat heeft gevolgen voor de communicatie. Daar adviseer en ondersteun ik mijn klanten zo veel mogelijk bij. Verandert de doelgroep of het dienstenpakket? Dan verandert de communicatie ook. Aan mij de taak om dat professioneel op de rails te zetten en uit te voeren.

Zorgconcept

Samen met mijn netwerkpartners Syveon Internet Solutions en Proud heb ik het ‘Zorgconcept’ ontwikkeld. Door een intensieve samenwerking hebben wij met elkaar een prachtig totaalpakket te bieden: van communicatie tot vormgeving, tot offline en online concepten! Inmiddels hebben we voor meerdere zorgcentra bijzonder fraaie opdrachten gerealiseerd. Ons ‘Zorgconcept’ is eigenlijk niets nieuws. Wij werken al jaren op deze manier samen. Daarom zijn we ook helemaal op elkaar ingespeeld. Maar ook wij willen onze doelgroep bereiken en hebben aan onze samenwerking een naam gegeven en een mooie flyer ontwikkeld.

Benieuwd? Bekijk de flyer van het ‘Zorgconcept’ maar eens. Voor een nadere toelichting en uitleg sta ik u graag persoonlijk te woord. Neem dan contact met mij op.

Flyer zorgconcept

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.