Suzanne’s blog

woensdag 23 december 2015

Op de valreep

Op de valreep van het oude naar het nieuwe jaar komen er bijna altijd hele leuke opdrachten voorbij! Reden te meer om in deze tijd van het jaar stand-by te zijn voor mijn opdrachtgevers en snel te kunnen schakelen als we in korte tijd nog iets moois willen realiseren. Ook dit jaar is dat weer zo. Ik merk dat ik hier altijd heel blij van word.

Presteren onder tijdsdruk

Onder lichte tijdsdruk iets moois maken en dan met een goed gevoel het jaar afsluiten. Voor Zorgcenrum Beek & Bos, een van mijn opdrachtgevers van het eerste uur, mocht ik een artikel schrijven voor de Nummer1. Dit is een blad dat in een oplage van 140.000 stuks door heel Limburg bij Dagblad De Limburger bezorgd wordt. We hebben er samen hard aan gewerkt en vandaag, vlak voor kerst, valt de Nummer1 bij iedereen op de deurmat. Met professionele foto's is het goed gelukt om de kenmerkende huiselijke sfeer van Beek & Bos treffend in beeld te brengen. En wie de moeite neemt om de tekst te lezen kan niet anders dan concluderen dat de bewoners en cliënten van dit zelfstandige zorgcentrum het heel goed hebben. Je leest het, ook ik ben daar best trots op!

Benieuwd naar het hele artikel? Download het dan hier. Veel leesplezier!

Natuurlijk wens ik alle lezers van mijn blog, hele sfeervolle feestdagen en een succesvol 2016.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.