Suzanne’s blog

dinsdag 09 juni 2015

Nieuwe website Boonen Communicatie live!

Ja, het is zover! De volledig nieuwe en responsive website van Boonen Communicatie is klaar. De afgelopen weken hebben we hard gewerkt. Een professionele fotoshoot met Kim Roufs van Kim fotografeert, een briefing voor de vormgever Geert Wassenberg van Proud en voor de technische realisatie door Syveon Internet Solutions. De teksten en het projectmanagement deden we natuurlijk zelf. Samen met mijn medewerkster Mariëlle heb ik hier met heel veel enthousiasme aan gewerkt. Ik ben echt super blij met het eindresultaat!

Responsive

Mijn nieuwe website is dus volledig responsive. Dat betekent dat de website zich aanpast aan het apparaat waarop je de website bekijkt. Of dit nu een smartphone, tablet of PC is, de website blijft overzichtelijk en vooral goed leesbaar. Bovendien worden we zo goed gevonden want Google is dol op responsive websites!

Blog en social media

Nieuw op deze website zijn mijn blog en de verregaande koppeling met social media. Regelmatig zal ik in mijn blog berichten over projecten waar ik mee bezig ben of over interessante ontwikkelingen in het communicatievak. Social media is natuurlijk bekend terrein voor mij. Het nieuwe zit 'm in het feit dat je mijn blogberichten via je eigen social media kunt delen. Verder ben ik van plan om vaker en regelmatiger van me te laten horen via Facebook, Twitter en Google+. Ik heb er zin in!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.