Suzanne’s blog

maandag 15 juni 2015

Goede start van de week

We zijn deze week goed gestart. Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties op mijn nieuwe website, daar ben ik heel blij mee! We hebben in het begin nog even gestoeid met gekke afbrekingen van woorden als je de website op een smartphone bekeek, maar dat is nu opgelost.

By Sylvia

Verder wil ik graag het compliment voor mijn kleding doorgeven aan Sylvia Koolen van damesmodezaak By Sylvia in Roermond. Mijn favoriete adres waar ik altijd super kan slagen!

Björnsted chocolade

En op de tweede plaats starten we deze week met het online gaan van de Nederlandse versie van Björnsted Chocolade. Een mooi project waarvoor Boonen Communicatie de Nederlandse webteksten heeft geschreven. Björnsted is een in Duitsland gerenommeerd merk van exclusieve biologische chocolade. Het was letterlijk heerlijk om met deze teksten bezig te zijn. De opdracht bestond vooral uit het goed naar de Nederlandse consument toeschrijven. De Nederlandse en de Duitse consument zijn toch niet hetzelfde... Een mooie uitdaging die volgens mij goed gelukt is. Binnenkort is Björnsted bij Albert Heijn verkrijgbaar. Ik wens Björnsted heel veel succes met hun lancering op de Nederlandse markt!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.