Suzanne’s blog

maandag 20 februari 2017

Goed op dreef

In het nieuwe jaar zijn we goed op dreef. In januari is de compleet nieuwe website voor Pedicuresalon Piedi afgerond. Het is een professionele en zeer frisse site geworden! Benieuwd? Neem dan hier eens een kijkje. Sowieso een fijn adres als je je voeten eens lekker wilt laten verwennen!

Ondertussen ben ik volop aan de slag voor een nieuwe editie van de Om!-krant voor de gemeente Roermond. Het belooft weer een mooi nummer te worden met bijzondere interviews.

Voor een nieuwe opdrachtgever in de regio Nijmegen ben ik samen met mijn netwerkpartners Syveon en Proud met een heel mooi project bezig. We realiseren voor deze zorgonderneming in complexe zorg een compleet nieuw logo en bijpassende huisstijl en een volledig nieuwe website. Vanuit mijn rol als communicatieadviseur coördineer ik dit complete traject. Daar waar de teksten aan bod komen, neem ik die ook voor mijn rekening. We lopen goed op schema! Begin mei zullen de eerste uitingen van de nieuwe huisstijl zichtbaar worden. Als het zover is, zal ik hierover berichten in mijn blog. In juni zal de nieuwe website online gaan.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.