Suzanne’s blog

woensdag 21 december 2016

Gelukswensen

Het einde van het jaar vind ik een mooie tijd om elkaar veel geluk, een goede gezondheid en een portie succes te wensen. Bij deze!

De afgelopen periode heb ik met veel plezier aan verschillende projecten gewerkt. Veel webteksten geschreven over uiteenlopende onderwerpen. Van bouwmaterialen tot een kasteel en van een nieuwbouwproject tot een pedicuresalon. Stuk voor stuk interessante onderwerpen waar ik me vol overgave in verdiept heb.

Boonen Communicatie 10 jaar

In 2016 heb ik het 10-jarig bestaan van Boonen Communicatie beleefd. Toch wel een mijlpaal. Wie jarig is trakteert. Alle vaste klanten heb ik begin december een banketletter 10 bezorgd. Wat een leuke opdrachten zijn er voorbij gekomen de afgelopen 10 jaar en wat heb ik fijn met iedereen kunnen samenwerken. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Filmpremière Zorgcentrum Beek & Bos

Voor Zorgcentrum Beek & Bos heb ik de productie begeleid voor 4 filmpjes: een algemene film over de zorg- en dienstverlening en daarnaast nog 3 filmpjes over Wonen, Dagbesteding en Lekker Eten. Het eindresultaat is te gek! Persoonlijk vond ik het inspreken van de voice-over erg leuk om te doen. Benieuwd? Bekijk hier de algemene film. Of bezoek www.beekenbos.nl daar staan ze alle vier op! Veel kijkplezier.

Nogmaals alle goeds voor 2017!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.