Suzanne’s blog

dinsdag 28 april 2020

Een tijd voor en een tijd na…

Op dit moment zitten we midden in de coronacrisis. Inmiddels al zo’n dikke zes weken in een intelligente lockdown. En deze situatie duurt vast nog een hele poos. Thuiswerken deed ik al. Als ZZP-er heb ik kantoor aan huis. Dus dat is niet heel anders. Maar voor allerlei verschillende projecten ben ik normaal gesproken ook veel op pad. Heerlijk vind ik dat. Je ontmoet mensen, je hoort verhalen en je ziet en ervaart de sfeer binnen organisaties. Hoe anders is dat nu! Alles op afstand. Via mail, bellen, skypen, Whatsappen… En het gaat allemaal. Maar ik verheug me op de tijd dat we elkaar weer gewoon kunnen ontmoeten.

Hart voor de zorg

Mijn hart gaat uit naar de zorgcentra waar ik voor werk. Naar de mensen die er werken en die er wonen. Wat is dit een moeilijke en zware tijd voor hen. Rondom corona en alle maatregelen hebben juist de zorgorganisaties veel te communiceren. Daarin meedenken en snel reageren en organiseren, is dan mijn bijdrage. Veel social mediabeheer en actualiseren van informatie op de verschillende websites. Ontroerend en hartverwarmend wat er allemaal voorbij komt. Ik hoop zó dat vooral voor de zorg deze tijd snel voorbij gaat. En dat we alle positieve energie die nu vrijkomt vast blijven houden!

Terugblikken, meedenken en vooruitkijken

De eerste maanden van dit jaar stonden in het teken van terugblikken op 2019. Ik werkte aan een jaarverslag in film en een sociaal jaarverslag als magazine. Twee superleuke projecten! Voor een andere opdrachtgever organiseerde ik een serie rondetafelgesprekken. Aan de hand van stellingen meedenken over plannen met directie, bewoners en medewerkers. Samen een koers uitstippelen! En we kijken ook vooruit. Teksten redigeren en de vormgeving coördineren voor meerjarenplannen. Ondanks alles genoeg te doen!

Laten we volhouden. Blijf gezond!

Suzanne

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.