Suzanne’s blog

dinsdag 02 februari 2016

De tijd vliegt…

Wel eens tijd zien vliegen? Ik niet. Nooit gezien zelfs maar wel ervaren. Zeker de eerste maand van het jaar. Deze lange maand, met toch 31 dagen, is al weer voorbij. Ja het is een cliché maar o zo waar. Hoe voller je programma hoe sneller de tijd voorbij vliegt. En alhoewel ik de tijd soms wel even zou willen vasthouden, vind ik het heerlijk als de vaart er lekker in zit.

We hebben er allemaal zin in dit jaar. Tenminste als ik dat aflees aan de hoeveelheid persberichten, social media berichten en artikelen die via mijn desktop voor mijn opdrachtgevers het wereldwijde web op zijn gestuurd. Van de verjaardag van een 100-jarige, tot de opening van een spectaculair gamecenter, naar het afscheid van een bestuurder, tot een achtergrond artikel over een traject waarin de kwetsbare burger centraal staat, tot vandaag nog een bericht over Prins carnaval Jan I. Het kwam allemaal al voorbij en ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt. Hoe afwisselend kan het zijn? Die dynamiek en afwisseling maken mijn vak zo leuk!

Samen in Meijel

Samen in Meijel is de titel van een traject dat mijn opdrachtgever Sint Jozef Wonen en Zorg startte in 2014. Het behelst een compleet nieuwe aanpak waarin de zorg rondom kwetsbare burgers preventief wordt benaderd en aangepakt. Met als doel hoge zorgkosten op de lange termijn te besparen. Het traject lijkt positief uit te vallen en krijgt een vervolg. Ik sprak Fieke van Deutekom en Jose Hogenboom van Sint Jozef Wonen en Zorg hierover. Dit resulteerde in een artikel dat op 2 februari in de bijlage GEZOND van Dagblad de Limburg verschijnt en dat tevens gepubliceerd wordt in het vakblad Zorgvisie. Benieuwd naar het hele artikel? Dat lees je door op onderstaande afbeelding te klikken.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.