Suzanne’s blog

maandag 08 juni 2015

Contentmarketing, daar kun je niet omheen

Ben je in 2015 met communicatie bezig, dan kun je niet om contentmarketing heen. Steeds meer gaat het er om hoe je iets doet. Nog veel meer zelfs dan wat je doet. Je onderscheiden door jouw verhaal te vertellen. Voorbeelden uit de praktijk spreken tot de verbeelding. Praat over jezelf en er wordt over jou gesproken. Zomaar een aantal one-liners over contentmarketing. Als communicatieadviseur spreekt mij dit enorm aan. Vooral omdat je als bedrijf en organisatie zelf de regisseur van deze contentmarketing kunt zijn. Laat van je horen via je website en social media. Geweldig toch hoe je deze mediakanalen kunt beheren en gebruiken?

Vak bijhouden

Om mijn vak bij te houden bezoek ik regelmatig workshops en houd bij welke literatuur er verschijnt. Dit jaar alleen al zijn er al heel wat boeken over succesvolle contentmarketing verschenen. Ik neem het tot me en daar waar ik kan zet ik het in. Zo probeer ik voor mijn opdrachtgevers voor de troepen uit te lopen, zodat ik hen kan informeren over wat er allemaal mogelijk is. En dat is heel veel. Natuurlijk afhankelijk van de dienst of product en de doelgroep. Super leuk om mee bezig te zijn! Ik zal hier regelmatig over berichten in mijn blog.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.