Suzanne’s blog

donderdag 23 februari 2023

Check mijn socials

Volg je me al op Facebook, Instagram of LinkedIn? Hier deel ik regelmatig waar ik mee bezig ben. Door de waan van de dag komt het vaak niet van bloggen. Jammer? Ja eigenlijk wel. Even snel iets op de socials delen gaat sneller en doe ik dus veel vaker. Dus wil je een beetje op de hoogte zijn van de projecten waar ik mee bezig ben? Volg me dan als je kan 😊.

Je vindt mijn socials rechtsboven aan deze pagina.

Ik blog, jij blogt…

O ja, ik ben onlangs wel geïnterviewd voor Anouk van JRNY, één van mijn netwerkpartners. Zij schreef een blog over werken-bij pagina’s en werken-bij websites. Benieuwd? Hier lees je de blog van JRNY.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.