Suzanne’s blog

zaterdag 09 mei 2015

Bespaarmagazine binnenkort in je brievenbus

Dit weekend start de verspreiding van het Bespaarmagazine, een uitgave van Verkoelendak Nederland over energiebesparende maatregelen rondom je huis. Ik heb de tekst en redactie voor dit magazine, dat in een oplage van 150.000 stuks (!) verschijnt, verzorgd. Een geweldig project! In de maanden maart en april ben ik bezig geweest om de teksten te schrijven. Ik heb 'groene doeners' geïnterviewd over alles wat zij al aan hun woning gedaan hebben. Zo sprak ik de familie van Eijk uit Roermond. Door alles wat zij aan hun huis gedaan hebben, zijn ze nu serieus aan het besparen.

Energiebesparende maatregelen

In het Bespaarmagazine lees je over zonnepanelen, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, kozijnen, ramen en zonwering. Tevens lees je over subsidies en financiering en het energielabel van uw woning. Kortom, alles wat je wilt weten over slim energie besparen. Je snapt het al, je kunt mij hier nu ook alles over vragen want ik heb er een serieuze studie van gemaakt!

Klanten aan het woord

Naast externe partijen, zoals SABON-Elektro, Viltoonen, Wimmer Glas, Volvo Rutten en Inderhees Zonwering & Kozijnen, komen in het magazine een aantal klanten aan het woord. De spraakmakende verhalen van deze duurzame doeners zijn inspirerend. Van woningcorporatie tot particuliere woningbezitter.

Benieuwd naar het eindresultaat? Lees de digitale versie van het Bespaarmagazine hier.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.