Zorgcentrum Beek & Bos

Zorgcentrum Beek & Bos is een zelfstandig zorgcentrum dat haar zorg- en dienstverlening richt op Wonen, Thuiszorg, Dagbesteding en Lekker Eten voor ouderen.

In 2013 heb ik de coördinatie van een volledig nieuwe huisstijl verzorgd. Naast een nieuw logo en een nieuwe huisstijl is er een compleet nieuwe website tot stand gekomen. Met het live gaan van de vernieuwde website is Zorgcentrum Beek & Bos ook actief op social media. Het beheren van de diverse sociale media-accounts en de redactie voor de website neem ik voor mijn rekening.

Sinds 2007 heb ik jaarlijks voor Zorgcentrum Beek & Bos het communicatieplan geschreven. Tevens voer ik deze plannen uit. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het schrijven van persberichten, brochures en flyers, de redactie van de website, het beheer van social media en het coördineren van vacatures en allerlei voorkomende acties op het terrein van communicatie.

In 2022 was het tijd voor alweer de derde website voor Zorgcentrum Beek & Bos. Helemaal nieuw! Met een eigentijds en passend fris ontwerp, nieuwe fotografie en nieuwe webteksten. Er is veel aandacht besteed aan de vindbaarheid van de informatie. Met veel plezier heb ik het projectmanangent voor dit project verzorgd.

Zorgcentrum Beek & Bos

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.