Woonzorgcentrum De Beyart

De Beyart is een uniek woonzorgcentrum in hartje Maastricht. Uniek vanuit vele perspectieven: ligging, sfeer, ambiance, de parkachtige omgeving, het hoge niveau van zorg en dienstverlening en niet in de laatste plaats de monumentale gebouwen. De Beyart is een plek voor verzorgd wonen waar aandacht is voor mensen met dementie maar ook voor mensen die lichte of kortdurende zorg nodig hebben. 

Sinds 2019 stel ik jaarlijks een communicatieplan op om planmatig de doelgroep(en) zo goed mogelijk te bereiken en om deze aan De Beyart te (blijven) binden. Het is belangrijk om als zorgaanbieder eenduidig en duidelijk te communiceren waardoor de doelgroep(en) en De Beyart elkaar weten te vinden en met elkaar verbonden blijven. Daarbij ligt de nadruk niet alleen op wát De Beyart haar doelgroep(en) te bieden heeft maar vooral hóe De Beyart haar zorg- en dienstverlening aanbiedt en aanpakt.

Naast het geven van communicatieadvies, voer ik in overleg en in samenwerking met De Beyart onderdelen van deze communicatieplannen uit.

Woonzorgcentrum De Beyart

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.